2012. június 13., szerda

0. Fejezet, avagy a bevezetés

Budapest. Valamikor a közeljövőben. Vagy éppen most.

Az emberek elfelejtették a saját készítésű ételek ízét. Éttermekbe, falatozókba, gyorskajáldákba járnak, és elszórják keservesen összekuporgatott pénzüket, amit italra is költhetnének. A piacok szinte konganak, a kofák eltünedeztek. A gasztronómia jövője kérdésessé vált. Köd és mekiszag lepi el a várost.

Az egyik utcasarkon különleges illat csapja meg a járókelők orrát. Furcsa, nosztalgikus, telt illatok ezek. Mi történik itten? VALAKI FŐŐZ???

Bizony hogy! Egy Gour-Man nevű maszkos fiatalember felvette a fakanalat, hogy visszatérítse az embereket a konyhába. Nagy, elkeseredett, ám gyönyörű, és ízletes harc ez. Gour-Man megmutatja nekünk, hogy a konyhában mindenki tud érvényesülni, csodálatos ételek készülhetnek rövid idő alatt, és nincs is annál jobb, mint saját főztünkkel jóllakni és barátainkat jóllakatni.

Nem tudni, ki ő, honnan jött, de az biztos, hogy egy ilyen szuperhősre van szükségünk!

Mostantól már nem kell azon aggódnunk, hogy vajon mit főzzünk, ha vendégek jönnek, vagy ha éhesek vagyunk, mert itt van Gour-Man, aki segít, megmutatja a könnyed főzés csínját-bínját. A folyamatosan frissülő képes receptek mindenkinek a segítségére lesznek, akik bemerészkednek a konyhába.

Kísérjétek figyelemmel hősünk gasztro kalandjait, és ha kedvetek van, próbáljátok ki a recepteket!

Hamarosan indulunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése